Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

TBWA niittää mainetta

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 21.01.2009 - Toimitus

Sekä yhdysvaltalainen mainosjulkaisu Adweek että Advertising Age ovat valinneet TBWA:n vuoden 2008 kansainväliseksi mainostoimistoketjuksi. Lisäksi Advertising Age palkitsi TBWA:n pääjohtaja Tom Carrollin vuoden johtaja -tittelillä.

TBWA:n globaalisti merkittävin uusasiakasvoitto vuonna 2008 oli Visa.

Vuoden 2008 aikana TBWAHelsinki voitti uusiksi asiakkaikseen muun muassa Instru optiikan, Nordean, Tallink Siljan, Canonin ja PlusTV:n. Globaalisti Visan rinnalla muita merkittäviä uusia asiakkaita olivat muun muassa PepsiCo:n Gatorade ja Pepsi/Diet Pepsi sekä Adidaksen digitaalinen markkinointiviestintä.

”Vuosi 2008 oli huikea TBWA:lle sekä kansainvälisesti että meillä täällä Suomessa. Jatkoimme kasvua ja toimme uusia liiketoimintoja (viestintätoimisto Topic ja digitoimisto Diego) markkinaan”, kertoo TBWAHelsingin toimitusjohtaja Petteri Kilpinen.

TBWA:n menestyksen kulmakiviä niin maailmalla kuin Suomessakin ovat vahva luova osaaminen sekä alan konventioiden etsiminen ja haastaminen disruptio-tekniikalla. Disruption tavoitteena on löytää koko markkinaa kasvattavia isoja ideoita, joiden avulla brändin on mahdollista laajentua myös kategoriansa ulkopuolelle.

267 toimistoa ympäri maailmaa käsittävä TBWA-ketju kasvatti vuonna 2008 myyntikatettaan neljällä prosentilla 1,35 miljardiin dollariin. Pariisissa vuonna 1970 perustetun ketjun pääkonttori sijaitsee nykyään New Yorkissa. TBWA työllistää noin 9700 henkilöä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: