Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Suomen suurin merkkimainostaja Unilever valitsi Happi Mindsharen

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 10.10.2012 - Toimitus

Suomen suurin merkkimainostaja Unilever valitsi paikalliseksi mediatoimistokseen Happi Mindsharen. Mediatoimistoketju Mindshare valittiin maailmanlaajuisessa mediasuunnittelun ja –ostamisen kilpailutuksessa Unileverin kumppaniksi Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa sekä mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Unileverin mediankäytöstä maailmanlaajuisesta vastaava johtaja Luis Di Como kertoi päätöksen perustuvan yrityksen kasvutavoitteeseen. “Kumppanimme tulevat auttamaan meitä hyödyntämään mittakaavaamme ja sitouttamaan kuluttajia maailmanlaajuisesti tehokkailla ja merkityksellisillä tavoilla ja siten pääsemään tavoitteeseemme kaksinkertaistaa liiketoimintamme koko, pienentää ekologista jalanjälkeämme ja kasvattaa yhteiskunnallista vaikutustamme.”

Unilever on yksi maailman johtavia päivittäistavaroiden tuottajia, jonka brändejä Suomessa ovat mm. Flora, Knorr, Lipton, Dove, Rexona ja OMO.

Unilever toimii yli 100 maassa ja sen tuotteita myydään 190 maassa. Unileverin tuotteita ostetaan 170 miljardia kappaletta vuosittain.

Happi Mindshare on valtakunnan ensimmäinen luova mediatoimisto. Happi etsii ja hyödyntää uudenlaisia, kokonaisajatteluun perustuvia ratkaisuja, jotka saavat ihmiset ostamaan. Happi yhdistää konsulttitoimiston, tutkimustoimiston, mediatoimiston ja mainostoimiston parhaat puolet: oikea sisältö, oikeat vaikuttajat, oikeissa kanavissa ovat ratkaisevassa asemassa. Hapessa työskentelee 30 aktiivista brändien, median, sisällön, suomalaisen ihmisen ja tutkimuksen syväosaajaa. Happi Mindshare on osa maailmanlaajuista Mindshare-verkostoa.

 

 

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: