Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Stora Enso julkisti Rethink-yritysfilosofiansa ja vei KPS-voiton

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | torstaina 16.06.2011 - Toimitus

Toukokuun Kuukauden Parhaat Sekunnit -raati ihastui kampanjan tv-spottiin, joka oli raadin mielestä tyylikäs, upeasti toteutettu ja toi hienosti esiin paperin ominaisuudet.

”Kyseessä ei ole pelkästään  kampanja, vaan muutosprosessi, jonka yhtenä osana haluamme  positioida yhtiömme uudelleen tärkeimpien sidosryhmiemme parissa,” Stora Enso Rethink Teamin edustaja Lotta Syrmä korostaa.

”Kohderyhmänä  ovat kaikki tärkeimmät sidosryhmämme: asiakkaat, yhtiön omat työntekijät, osakkeenomistajat - yleisemminkin suomalaiset kuluttajat. Tähän mennessä olemme saaneet kampanjasta 99-prosenttisesti myönteistä palautetta. ”
 
Syrmän mukaan Stora Enson globaali uudelleenpositiointi sisältää  tv-kampanjan ohella valtavan määrän erilaisia sisäisiä ja ulkoisia elementtejä.  ”Televisiolla on vahva peitto tietyisssä sidosryhmissämme ja lisäksi se sopii ilmaisultaan muutoksemme kuvaamiseen.”
 
Toukokuun Parhaita Sekunteja arvioivat  AD Kimmo Bergroth JWT:ltä, toimitusjohtaja Ville Lehtinen Mainoskentästä ja itsensä voittajavalinnasta jäävännyt copy Jani Pösö, N2.
 
Kuukauden Parhaat Sekunnit Toukokuu 2011
 
Mainos:  Paper  Animation
 
Mainostaja: Stora Enso Oyj
Stora Enso Rethink Team
 
Mainostoimisto: N2
 
Tuotantoyhtiö: Fake Graphics
Ohjaaja: Sami Syrjä
 
Äänituotanto: Humina / Tuomas Seppänen
Alkuperäismusiikki: Humina / Juri Seppä
 
 Mediatoimisto: Toinen Helsinki Oy
 
 
Kuukauden Parhaat Sekunnit  -kilpailusta
 
Kuukauden Parhaat Sekunnit on MTV3:n, Subin ja MTL:n yhteinen mainoskilpailu, jossa vaihtuvajäseninen raati arvioi edellisen kuukauden aikana ensiesityksensä saanutta tv-mainontaa. Kuukauden Parhaat Sekunnit on palkinnut ajankohtaista, idealtaan ja toteutukseltaan onnistunutta tv-mainontaa vuodesta 1994 lähtien. Tuorein voittaja, shortlista ja arkisto osoitteessa spotti.fi.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: