Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Source-Kitchen kasvaa

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 03.05.2019 - Toimitus

Ota-Tuote Oy, joka edustaa Suomessa ja Baltiassa muun muassa Saksassa valmistettavia FEIN-sähkötyökaluja on valinnut markkinointiviestintäkumppanikseen Source & Kitchenin. Yhteistyö kattaa kaikki markkinointiviestinnän toimenpiteet Suomessa.

Viestintätoimisto Source ja markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätalon. Vuonna 2018 fuusion myötä syntynyt konserni on liikevaihdolla mitaten Suomen 5. suurin viestintätoimisto. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 4 miljoonaa euroa.

Ota-Tuote päätyi Source & Kitcheniin kilpailutuksen kautta. Tavoitteena on vahvistaa entisestään FEIN-sähkötyökalujen asemaa ammattilaissegmentissä ja kasvattaa merkin tunnettuutta Suomessa.

– Source & Kitchen on panostanut palvelumuotoiluun, joka on myös meidän toiminnassamme tärkeässä roolissa. Asiakkaiden muuttuvat tarpeet pitää pystyä huomioimaan entistä nopeammin, Ota-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Janne Järventausta kertoo.

Source & Kitchenin Senior Advisor Heikki Kauppila näkee, että viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen tarjoavat yhdessä täyden palvelun kumppanuuden viime vuonna tapahtuneen fuusion myötä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: