Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Skandaali sai Picnic-ketjun

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 24.04.2013 - Toimitus

Yli kaksikymmentä vuotta Suomessa toiminut Picnic-ketju on aloittanut yhteistyön mainostoimisto Skandaalin kanssa. Picnic on Suomessa luotu, täysin kotimainen Fast Casual-ravintolakonsepti, jonka omistaa suomalainen perheyritys.

Useita mainostoimistoja käsittänyt kilpailutus päättyi alkuvuodesta ja mainonnan ilmeen uudistaminen käynnistyy keväällä 2013.

Ketjujohtaja Harri Koivulan mukaan yhteistyö Skandaalin kanssa tukee hyvin ketjun kasvutavoitteita. Skandaalin vahva osaaminen kaikissa kanavissa ja tiimin luovuus antaa selkeän lisäarvon ketjun kehittämiselle.

Skandaalissa Picnicin ydintiimiin kuuluvat asiakkuusjohtaja Sanna Sillanpää, strategiajohtaja Marko Vainio sekä suunnittelijat Minna Kommeri ja Seppo Märijärvi.

Picnic Yhtiöt on kotimainen perheyritys joka operoi Picnic –ravintolaketjua ja elintarvikkeiden maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittavaa Europicnic  Oy:tä. Tällä hetkellä ketjulla on 39 ravintolaa. Ketjun ravintoloista 32 on ketjun omassa hoidossa ja 7 franchise yrittäjien vetämiä.

Picnic on lähiaikoina laajentamassa toimintaansa avaamalla uuden kahvilaketjun pilotin Kamppiin Suomen vilkkaimmalla kävelykadulle.

Skandaali on täyden palvelun integroidun markkinointiviestinnän toimisto,  joka kuuluu maailman kolmanneksi suurimpaan kansainväliseen markkinointiviestintätoimistojen ketjuun Publicis Groupeen.Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: