Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Selvitys: Markkinointiviestintä siirtyy vauhdilla nettiin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 12.09.2007 - Toimitus

Pienet ja keskikokoiset yritykset siirtävät markkinointiviestintäänsä kiihtyvällä vauhdilla internetiin ohittaen pian sanomalehdet suosiossa. Helsingin Sanomat kertoo tänään, että digitaalinen viestintä on yritysten pääasiallinen kehittämiskohde lähitulevaisuudessa.

Helsingin Sanomat siteeraa Mainostoimisto Grey Pron kahden vuoden välein tekemää tutkimusta, jonka mukaan pk-yritysten markkinointiviestinnän siirtyminen painetusta mediasta digitaaliselle puolelle on kiihtyvä.

SEK-mainostoimistoryhmään kuuluvan Grey Pron tutkimuksessa oli mukana noin 400 pk-yritystä eri puolilta Suomea. Ne työllistivät kukin 10–250 henkeä.

Markkinointiviestinnällä tarkoitetaan kaikkia yritysten myyntiä ja markkinointia edistäviä toimia niin kuluttajille kuin asiakasyrityksillekin.

Lähde: HS 12.9.2007
Lähde: HS 12.9.2007

Yritysten tavallisimmin käyttämistä markkinointiviestinnän välineistä perinteiset mediat ovat menettäneet osuuttaan noin kymmenen prosenttiyksikköä kun internet on lisännyt suosiotaan reilusti yli kymmenen yksikköä.

Tulevissa suunnitelmissa pk-yritysten mielenkiinto internetiä kohtaan lisääntyy selvästi enemmän kuin muihin välineisiin, HS kirjoittaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: