Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Ruokakesko valitsi DDB:n

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | sunnuntaina 16.03.2014 - Toimitus

Ruokakesko valitsi mainostoimistokilpailutuksen perusteella DDB Helsingin yhteistyökumppanikseen suunnittelemaan jatkossa Pirkka-brändin mainontaa. Kevään aikana Pirkka-brändin mainonta uudistuu.

“Lähes 28-vuotias Pirkka on tutkitusti Suomen arvostetuin ja tunnetuin kaupan oma merkki ja siten kaikille jollakin tapaa tuttu. Pirkka on arjessa mukana: sillä on vahvaa ruokaosaamista, parhaat reseptit ja monipuolinen valikoima laadukkaita ja edullisia tuotteita. Brändimielikuva kaipasi kuitenkin freesaamista ja toisaalta kuluttajan brändisuhteen syventämistä ” kertoo Ruokakeskon omien merkkien markkinointijohtaja Teija Nesterinen.

DDB:n suunnittelema uudistettu mainonnan konsepti alkaa näkyä ensin ruudussa, printissä ja radiossa maaliskuun alusta lähtien. Jatkossa mainonnan linja jalkautuu kaikkeen näkyvyyteen. Konsepti hyödyntää brändin vahvuuksia inspiroivalla tavalla: Pirkka tuo arkeen oman piristävän lisämausteen.

“Olemme erittäin innoissamme ja ylpeitä siitä, että Pirkka valitsi DDB:n kumppanikseen. Pian alkavan lanseerauskampanjan tarkoituksena on esitellä Pirkka-brändin persoona kaikelle kansalle ” selventää DDB:n toimitusjohtaja Rainer Lindqvist. “Pirkka-sarjan pitkä historia, tunnettuus ja brändiin jo nyt liitetyt mielikuvat mahdollistavat uudenlaisen, leikittelevän kulman, jolla Pirkka voi kommunikoida asiakkaiden kanssa” Lindqvist lupaa.

Pirkka‐ydintiimin DDB:llä muodostavat AD Heli Roiha, copy Annu Terho, strategiajohtaja Tomi Hakanpää sekä projektijohtaja Pia Eiro.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: