Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Riikka Wulff

Riikka Wulff Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 30.09.2011 - Toimitus

Kauppatieteiden maisteri Riikka Wulff, 36, on nimitetty Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2011 alkaen. Yhtiön organisaatio uudistuu myös muilta osin.

Wulff on aiemmin toiminut yhtiön tuote- ja liiketoiminnan kehityksestä, asiakaspalvelusta sekä markkinoinnista vastaavana johtajana sekä muun muassa Alma Median Mikko.fi-kauppapaikkapalvelusta vastaavana johtajana.

Wulff raportoi uudessa tehtävässään Alma Mediapartners Oy:n hallitukselle. Alma Mediapartners Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Raimo Mäkilä jatkaa Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminnan johtajana ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Alma Mediapartners Oy:n organisaatio muuttuu myös muilta osin 1.10.2011. Yhtiöön muodostetaan uudet Autoilun ja Asumisen tulosvastuulliset liiketoimintayksiköt. Asumisen liiketoimintaan kuuluvat Etuovi-tuoteperhe sekä Vuokraovi.com-palvelu ja autoilun tuoteperheeseen Autotalli.com-palvelu. Asiakastuki ja markkinointi -toiminto sisältää jatkossa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin tuen. IT ja kehitys -toiminnon vastuu laajenee tuote- ja käyttöliittymäsuunnitteluun.

"Alma Mediapartners Oy:n toiminnan kehittäminen on hyvässä vauhdissa. Vetovastuun vaihtaminen ja organisaation muu uudistaminen varmistaa hyvän kierteemme jatkumisen. Se mahdollistaa muun muassa digitaalisen liiketoiminnan aiempaa voimakkaamman kasvattamisen Alma Median strategian mukaisesti. Haemme kasvua myös aivan uusilta liiketoiminta-alueilta", toteaa Raimo Mäkilä.

 

Alma Mediapartners Oy:n johtoryhmään kuuluvat 1.10.2011 alkaen:

 

Riikka Wulff, puheenjohtaja

Heikki Huttunen, Asuminen

Tomi Viitasalo, Autoilu

Minna Marjava-Kontio, Asiakastuki ja markkinointi

Tero Lehtimäki, IT ja kehitys

Nina Pyyhtiä, Business Controlling

Virpi Juvonen, Henkilöstö.

 

Alma Mediapartners Oy on Alma Median (65 %) sekä Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama valtakunnalliseen markkinapaikkaliiketoimintaan keskittynyt yhtiö, jonka tunnetuimmat palvelut ovat Etuovi.com, Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä Mikko.fi.

 


Toimitus

Kommentointi

Ja mitä sitten tapahtui

Hannes

28.03.2012

30.9.2011 uusi TJ

7.3.2012 Kävijämäärien romahdus ja ilmoittajien katoaminen = tulojen väheneminen = YT:t jossa vähennetään 35 henkilötyövuotta (35 % yhtiön 99 henkilöstä)

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: