Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Publicis Helsinki sai Coca Colan Bonaquan pohjoismaisen tilin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | torstaina 15.11.2007 - Toimitus

Suomen toiseksi suurin mainostoimisto Publicis Helsinki on voittanut kilpailutuksen Coca-Cola Companyn Bonaqua-brändin pohjoismaisen konseptin toteutuksesta. Mukana kilpailussa oli neljä pohjoismaista toimistoa, joista suomalaisena toimistona oli mukana vain Publicis Helsinki.

”Oli jo kunnia tulla valituksi mukaan kilpailutukseen, ja olemme luonnollisesti äärimmäisen ylpeitä tästä voitosta”, iloitsee Publicis Helsingin luova johtaja Anthony Wolch.

Kilpailutus koski Coca-Cola Companyn Bonaqua-brändin pohjoismaisen konseptin suunnittelua ja toteutusta. Publicis Helsingin lisäksi mukana kilpailutuksessa oli kaksi ruotsalaista ja yksi norjalainen toimisto.

-Publicis Helsingin konseptiehdotus edusti vahvinta luovaa materiaalia kilpailuun osallistuneiden toimistojen joukossa, kommentoi Coca-Cola Nordicin mediasta ja mainonnasta vastaava Jens Jermiin.

-Tässä on kyse kansainvälisen brändin rakentamisesta, ei vain mainonnan suunnittelusta, toteaa toimitusjohtaja Timo Suokko.

Mukana Publicis Helsingin suunnittelutiimissä olivat AD Teea Laitio, copy Suvi Lähde, tuotanto-AD Marcus Merkl, yhteysjohtaja Carita Valve, toimialajohtaja Heikki Veijola, planner Heli Viljanen sekä luova johtaja Anthony Wolch.

Suomen toiseksi suurin mainostoimisto Publicis Helsinki on osa kansainvälistä Publicis Groupea. Yritys työllistää 95 henkeä ja toteuttaa asiakkailleen mainontaa ja markkinointiviestintää kokonaisvaltaiseen toimintamalliin perustuen. Publicis Helsingin myyntikate oli vuonna 2006 9,8 miljoonaa euroa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: