Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

OMD:n suunnittelijat Cannesiin Microsoftin Battlesta

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 11.04.2014 - Toimitus

Microsoft Advertisingin kolmatta kertaa järjestämä Creative Battle of the Nordics -kutsukilpailun voitti tänä vuonna OMD Finland.

Pohjoismaisella tasolla käytävä kilpailu keskittyi tänä vuonna tuottamaan luovia ja tuloksellisia kampanjatoteutuksia hyödyntäen vahvasti mm. mobiiliteknologiaa, kuten Skypeä. Kilpailun ideana on löytää luovin tiimi toimistojen keskuudesta tuomaan aidosti hyödynnettävissä olevaa suunnittelun lisäarvoa, joka voidaan jalkauttaa olemassa oleville asiakkaille.

Luovimmaksi ensin Suomen paikallisessa taistossa valittiin OMD:n suunnittelukaksikko Heta Kärki ja Milja Nevalainen. Maanantaina 7.4.2014 julkistetuissa tuloksissa kaksikko voitti Pohjoismaiden parhaalla työllä matkan Cannesiin Microsoftin vieraaksi.

”Mahtavaa saada ensimmäinen suomalainen voittaja tälle kisalle ja vieläpä OMD:stä”, toteaa OMD Finlandin toimitusjohtaja Christoffer Hultin.

”Vahva digitaalinen osaaminen ja tuloshakuinen, tuore luova idea tuottivat ansaitun tuloksen. Voittajatyössä on nähtävillä erittäin emotionaalinen vaikuttamisen mekaniikka yhdistettynä mittaamiseen. Tulevaisuuden markkinointiratkaisu”, Hultin linjaa.

”Lähdimme tekemään briiffin mukaista brändäävää unelmakampanjaa Skypen ympärille. Suunnitteluprosessissa etenimme rajoitteitta aina hulluista ideoista sparrattuihin ratkaisuihin ja konkreettiseen kampanja-ideaan” Heta ja Milja kertovat. ”Päädyimme ehdotukseen kanavassa, joka itsessään on tärkeä ja merkityksellinen kuluttajille ja liitimme siihen tunteisiin vetoavan luovan kaupallisen ratkaisun, joka on vieläpä toteutettavissa.”

Myös kilpailun järjestäjä Microsoft oli tyytyväinen tämän vuoden kisaan: "Töiden taso oli mielestäni aikaisempia vuosia kovempi. Onnittelut OMD Finlandin tiimille koko kisan voitosta! Heta ja Milja loivat todella vahvan konseptin, jossa brändin ja loppuasiakkaan välinen yhteys oli Skypeä hyödyntäen mietitty hienosti. Todellinen mahdollisuus erottautua myös kilpailijoista. Suunnitelmissa on esitellä työ Cannesissa." kertoo Jani Savolainen, Country Manager, Microsoft Advertising.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: