Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

OMD Finland kehittää Verso Foodia

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 12.04.2017 - Toimitus

Härkäpaputuotteistaan tunnettu Verso Food Oy on valinnut OMD Finlandin strategiseksi kumppaniksi markkinointinsa suunnitteluun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen.

Verso Food Oy kehittää ja tuo markkinoille Suomessa vastuullisesti tuotettuja, ympäristön kannalta kestäviä ja runsaasti kasviproteiinia sisältäviä elintarvikkeita. Kasvunäkymät ovat vahvat tämän suomalaisen startup-yrityksen laajentuvalle tuoteportfoliolle niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Verso Food Oy:n toimitusjohtaja Tarja Ollilla kertoo alkaneesta yhteistyöstä seuraavasti: ”Valitsimme OMD Finlandin strategiseksi kumppaniksemme, sillä haluamme olla yhteistyössä toimiston kanssa, joka pystyy osaamisellaan ja palvelutarjonnallaan tukemaan voimakasta kasvuamme kotimassa sekä olemaan apuna toimintamme laajentuessa vientimarkkinoille”.

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt kiteyttää yhteistyön tarkoitukseksi suomalaisen huippuinnovaation menestymisen varmistamisen. Toimiston roolina on tukea voimakasta kasvua strategisen markkinoinnin palveluilla keskittymällä erityisesti markkinoinnin suorituskykyyn: ”OMD Finland tukee Verso Food Oy:n innovatiivisen ja laadukkaan tuotevalikoiman menestymistä kansainvälistymisessä. Olemme innoissamme saadessamme olla mukana rakentamassa tätä menestystarinaa ja kasvua”.

Toimisto tuo Verso Food Oy:n käyttöön datalla johdetun markkinointistrategian lisäksi koko laajan palveluvalikoimansa eli markkinointiratkaisut, asiakasymmärryksen, analytiikan, markkinointiteknologian ja sisältömarkkinoinnin palvelut. Kansainvälisen toimistoketjun tuoma markkina-alueiden kuluttajatuntemus on alkaneessa yhteistyössä olennaisessa roolissa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: