Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Nike ottaa täyden mainosarvon irti Pekingin olympialaisista

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 18.07.2008 - Toimitus

Nike aikoo ottaa kaiken irti Pekingin olympialaisista mainostaakseen brändiään. Nike julkistaa avajaispäivänä 8. elokuuta globaalin mainoskampanjan “Courage” eli rohkeus sekä jatkaa uuden Hyperdunk-koripallokenkänsä mainontaa. Yhtiö lanseeraa “Human Race” juoksutapahtuman, johon osallistuu miljoonaa juoksijaa 25 kaupungissa.

Mainos on samalla “Just do it” kampanjan 20 vuotismuistelus, jossa yli 30 lähimenneisyyden tähteä 17 maasta on esillä. Muun muassa Michael Jordan suutelee koripallon mestaruuspokaalia ja Lance Armstrongin taistelu syöpää vastaan on mainoksen sisältöä. The Killersin “All These Things That I’ve Done” on taustamusiikkina.

Eräät analyytikot ovat olleet huolestuneita Niken raskaista investonneista mainontaan. Niken myynti on hidastunut taloustaantuman mukana, mutta tuottaa silti reilusti voittoa.

Nike on käyttänyt tänä vuonna huhtikuun loppuun mennessä mainontaan 75 miljoonaa dollaria. Koko viime vuonna mainoskulut olivat 190 miljoonaa dollaria ja vuonna 2006 mainospotti oli 220 miljoonaa dollaria.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: