Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Mobiilimainosten näkyvyyteen lisää analytiikkaa

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | torstaina 09.07.2015 - Toimitus

Mobiilibrändimainontaan erikoistunut Widespace tuo markkinoille uuden BrandView-ratkaisun, jolla halutaan varmistaa, että käyttäjä näkee mobiilisivuston tai -sovelluksen mainoksen. Widespacen arvioiden mukaan 94 prosentilla BrandView-kampanjoista oli selvästi paremmat huomioarvot kuin muille vastaavilla kampanjoilla.

Näkyvyys (viewability) kertoo, näkikö ihminen mobiilimainoksen vai jäikö se käyttäjältä näkemättä.

”Mainosten näkyvyys on kuuma aihe, mutta se ei yksistään rakenna mielikuvaa brändistä. Olemme varmoja, että mobiilimainosten näkyvyyden ja merkityksellisyyden synergia on avain entistäkin tehokkaampaan brändimainontaan mobiilissa. BrandView on askel eteenpäin ja uskomme sen muuttavan perusteellisesti mobiilimainonnan toteuttamista ja mittaamista”, sanoo Widespacen toimitusjohtaja Patrik Fagerlund.

BrandView on kattavan tutkimus- ja kehitystyön tulos. BrandView:n kehittämiseksi Widespacen data- ja analytiikkatiimit analysoivat kuluttajien mobiilikäyttäytymistä, mobiilisivujen ja - sovellusten käyttöä sekä Widespacen mobiilimainontamuotojen ja -kampanjoiden tuloksia kartoittavien Brand Impact Survey -kyselytutkimuksien tuloksia.

“Mainoksen näkyvyys on tärkeä mittari. Jos mainosta ei nähdä, menee sen teho hukkaan. Tietämyksen puute ja epävarmuus mobiilimarkkinoinnista haittaavat sen kasvua, vaikka mobiilin tavoittavuus on korkea”, sanoo mediatoimisto Caratin Ruotsin digitaalisista palveluista vastaava johtaja Kristina Juhlin.

Mobiililaitteiden parissa käytetty aika kasvaa voimakkaasti. Arvioiden mukaan jopa 70 prosenttia median parissa käytetyssä ajasta tehdään mobiililaitteilla seuraavan kolmen vuoden sisällä. BrandView:n avulla mainostajat maksavat sellaisista mainoksista, jonka kuluttaja on varmuudella nähnyt brändeille turvallisissa mainospaikoissa.

Widespace testaa heinäkuun 2015 aikana BrandView:ta valituilla markkinoilla. Teknologia otetaan laajemmin käyttöön eri markkinoilla vuoden 2015 aikana.

Katso video BrandView:sta


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: