Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Messuesitteet kännykkään, paperit roskiin

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | maanantaina 08.10.2007 - Toimitus

Finpron entinen messujärjestäjä, nykyisin pääosin Beltton Oy:n omistama Entre Marketing Oy julkistaa uuden tuotteen, jonka avulla näytteilleasettajan on mahdollista jakaa tietoa tuotteista sähköisessä muodossa kännykkään. Messukävijä voi pudottaa paperiesitteet jatkossa roskiin, yhtiö kehuu.

Entre Exhibitor on matkapuhelimeen ladattava ohjelmisto, jonka avulla messukävijä voi tehdä tapahtuman aikana havaintoja häntä itseään kiinnostavista asioista. Messukävijä saa Entre Exhibitorin avulla juuri sen tiedon, joka häntä itseään kiinnostaa, eikä hänen tarvitse kerätä tapahtumasta raskasta esitemateriaalia. Kaikki kiinnostava tieto ja messukävijän tekemät havainnot löytyvät tapahtuman jälkeen hänelle räätälöidyiltä verkkosivuilta.

“Kuvittele, että lähdet messuille ja palaat sieltä kantaen ainoastaan matkapuhelintasi. Palattuasi kaikki tuote- ja kontaktitieto, jota lähdit keräämään, odottaa sinua omalla personoidulla verkkosivullasi. Entre Exhibitor vähentää tarvetta ensin teettää, painattaa ja kuljettaa tapahtumaa varten kalliita esitteitä ja sen jälkeen rasittaa messukävijää niiden raahaamisella. Kokeneet messukävijät tietävät, että usein nuo materiaalit päätyvät roskakoriin viimeistään lentolaukkua pakatessa”, kertoo Brieftec Oy:n liiketoimintajohtaja Anastasia Haysom.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: