Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Mainostoimisto Staart Worldwide Partnersin jäseneksi

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 25.04.2014 - Toimitus

Porilähtöinen Mainostoimisto Staart jon valittu jäseneksi maailman suurimpaan itsenäisten toimistojen verkostoon Worldwide Partnersiin.

"Osana maailmanlaajuista WPI:tä tarjoamme suomalaisille asiakasyrityksillemme ikkunan kansainvälisille markkinoille. Vastaavasti voimme auttaa kumppanitoimistojen asiakkaita rantautumaan Suomeen paikallisia markkinoita puhuttelevilla kärjillä”, kertoo toimitusjohtaja Juha Laitinen Staartista.

“Pääsimme jo ennen virallista liittymistä mukaan asiakasprojekteihin, mikä osoitti, että verkostosta on konkreettista hyötyä. Uskomme, että asiakastyön lisäksi jäsenyyden mukanaan tuomat koulutukset ja tiedon jakaminen nostavat toimistomme osaamistasoa tehden meistä entistäkin kiinnostavamman kumppanin ja työnantajan.”

Worldwide Partnersilla on 84 jäsentä kaikkiaan 52 maassa. 75-vuotisen historiansa aikana WPI on kasvanut 4000 markkinointiviestinnän ammattilaisen verkostoksi, jolla on kokemusta kaikkiaan 90 eri tuotekategoriasta ja palvelusta eri toimialoilta. WPI:llä on yli 20 globaalia asiakkuutta kuten kauppaketju Wal-Mart, Caterpillar, Saudi Arabian Airlines, Group Santander, MINI, Western Digital, Californian Matkailu ja Novartis.

“Poikkeuksellisesti verkoston jäsenet omistavat WPI:n eikä päinvastoin. Jokainen uusi jäsenyrityksemme täyttää kriteerit kasvuhakuisuudesta ja innovatiivisesta ajattelusta. Olemme iloisia saatuamme Staartin vahvistamaan joukkoamme”, kertoo toimitusjohtaja Al Moffat WPI:n Denverin pääkonttorista Coloradosta.

Staart Oy on vuonna 2001 syntynyt, Porissa ja Helsingissä toimiva mainostoimisto. Yrityksen omistavat perustajakaksikko Jussi Pohjola ja Juuso Kemi sekä toimitusjohtaja Juha Laitinen. Staartin asiakkaita ovat muiden muassa Opel Finland, Nammo Lapua, Narvi Oy ja Kirami Oy. Yritys työllistää Porissa ja Helsingissä 13 henkilöä. Budjetoitu myyntikate tammikuussa 2014 alkaneelle tilikaudelle on 1 000 000 euroa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: