Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Maria Blomberg

Mainostoimisto Smoy Oy:n omistus keskittyy

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 29.06.2016 - Toimitus

Mainostoimisto Smoy Oy on ostanut 27.6. kirjatulla kaupalla 32 % osakkeistaan kahdelta osakkaaltaan, jotka eivät ole työskennelleet toimiston palveluksessa. Smoyn omistus keskittyy nyt sen toimivalle johdolle. Toimitusjohtaja Maria Blomberg omistaa edelleen enemmistön eli 52 % Smoyn osakkeista ja projektijohtaja Kimmo Levonen 16 %.

”Omistuksemme on pysynyt samana vuodesta 2009, jolloin ostimme Smoyn Bonnierilta, ja nyt oli aika miettiä yrityksen kehittämistä edelleen. Halusimme varmistaa hyvässä yhteisymmärryksessä osakkaiden kesken sen, että meillä on tulevaisuudessa mahdollisuus laajentaa Smoyn omistuspohjaa ja sitouttaa tarvittaessa uusia asiantuntijoita mukaan yrityksen kehittämiseen,” kertoo Maria Blomberg yhtiön tiedotteessa.

”Olemme kannattava, perinteikäs mainostoimisto, ja olemme pystyneet vastaamaan hyvin tämän päivän laaja-alaiseen digi- ja mainostoimistokysyntään. Muun muassa erikoisosaamiseemme kuuluvista asiakkuusmarkkinointiin liittyvistä asioista on muutamassa vuodessa tullut aiheita, joista kaikki alalla puhuvat. Smoyssa asiakkuusmarkkinointia eri muodoissaan on suunniteltu jo yrityksen perustamisesta alkaen eli 35 vuotta. Asiakasymmärrystä ja digitaalisten kanavien hyödyntämistä tulemme kehittämään myös jatkossa.”


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: