Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Mainostoimisto Mediakolmio laajentaa Venäjälle

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | torstaina 16.07.2009 - Toimitus

Lappeenrantalainen mainostoimisto Mediakolmio Oy laajentaa toimintaansa Venäjän markkinoille. Mediakolmio on perustanut Venäjä-liiketoimintaansa hoitamaan uuden tytäryhtiön Mediakolmio East Oy:n, johon Luoteis-Venäjän Rahasto Oy on tehnyt riskisijoituksen.

Venäjän-markkinoille tähtäävä Mediakolmio East Oy aloittaa operatiivisen toimintansa tulevana syksynä, jolloin yhtiö avaa oman toimistonsa Helsinkiin. Toiminnan käynnistyttyä perustetaan toimistot myös Pietariin ja myöhemmin Moskovaan. Yhtiölle rekrytoidaan oma johto sekä henkilöstö.

Luoteis-Venäjä Rahasto Oyarvioi, että mainos- ja
markkinointipalveluiden laajentamisella rajan taakse
on merkittävää kasvupotentiaalia.

Mediakolmio Oy on lappeenrantalainen vuonna 1995 perustettu täyden palvelun mainostoimisto, joka työllistää 20 mainosalan ammattilaista. Yhtiön asiakkaina on sekä Etelä-Karjalaisia, valtakunnallisia että kansainvälisiä toimijoita.

Luoteis-Venäjä Rahasto Oy on Venäjä-liiketoimintojen rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusrahasto. Rahasto tekee oman ja/tai vieraan pääoman ehtoisia sijoituksia kaakkoissuomalaisiin pk-yrityksiin ja näiden Venäjä-hankkeisiin.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: