Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Mainoskentän toimitusjohtajaksi Ville Lehtinen

Ville Lehtinen

Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 15.09.2010 - Toimitus

Lehtinen on työskennellyt Mainoskentässä vuodesta 2002, viimeksi yhteys- ja kehitysjohtajana.

Tamperelaisen markkinointiviestinnän kokonaispalveluja tarjoavan Mainoskenttä Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu valtiotieteiden maisteri Ville Lehtinen. Lehtinen on työskennellyt Mainoskentässä vuodesta 2002, viimeksi yhteys- ja kehitysjohtajana.

Mainoskenttä vahvistuu vuoden 2011 alusta, kun samaan konserniin kuuluvat mainostoimistot Mainoscraft Oy ja Divico Oy sulautuvat osaksi Mainoskenttää. Ville Lehtinen toimii sulautumisen myötä syntyvän uuden Mainoskentän toimitusjohtajana. Mainoskentän nimen alla jatkavat myös yhtiön digi- ja viestintäpalvelut. Kaikkien toimistojen yhteinen ammattitaito siirtyy osaksi uutta Mainoskenttää.

Mainoskentän asiakkaisiin kuuluvat mm. Särkänniemi, Sandvik Mining&Construction, Tampereen kaupunki, Kiilto, Omron, PD Personnel, Voglia, ThermiSol, MetsäTissue sekä Kurikan kaupunki.

Mainoskentän ja Mainoscraftin toimitusjohtajana toiminut Anu Pohjois-Koivisto jättää tehtävän perhesyistä. Mainostoimisto Divicon toimitusjohtaja Jarmo Rautiola jatkaa uudessa Mainoskentässä projekti- ja kehitysjohtajana.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: