Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kurkistus käsilaukkuun voitti Kuukauden Parhaat Pikselit

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 29.04.2011 - Toimitus

Maaliskuun Kuukauden Parhaat Pikselit -voittajaksi valittiin Suomen Keskustanaiset ry:n kampanja ”Kurkista Käsilaukkuun.”

 Ajankohtaisessa ja hauskassa kampanjassa  käyttäjä  pääsi vaalikoneen tapaan testaamaan kenen ehdokkaan tärkeät asiat ovat lähimpänä käyttäjän omia, tärkeitä asioita.
 
Raadin mielestä aiheet oli jäsennelty ja esitelty oivaltavalla, kiinnostavalla tavalla. ”Ratkaisu oli koukuttava, ja sitä oli helppo ja sujuva käyttää. Kampanja oli mietitty loppuun saakka, ja siinä oli todella nähty vaivaa”, raati kehui.
 
Suomen Keskustanaiset ry:n pääsihteerin Kristiina Ruuskasen mukaan kampanjan tavoitteena oli saada positiivista näkyvyyttä puolueen naisehdokkaille sekä aktivoida liikennettä heidän sivuilleen. ”Halusimme saada naiset  liikkeelle ja mahdollistaa kohtaamisen ehdokkaiden tärkeiden asioiden kanssa.
 
Kampanjasta saamamme palaute on ollut myönteistä ja jopa yllättynyttä. Mielikuvat poliittisen naisjärjestön työstä ja kampanjoinnista muuttuivat myönteiseen suuntaan,” Ruuskanen kertoo. Kuukauden Parhaat Pikselit -kilpailussa palkitaan parhaiten toimivaa MTV3.fi:ssä tai Sub.fi:ssä esitettyä displaymainontaa. Hyvä verkkomainonta tuo mainostajalle tuloksia ja näyttää luovuudellaan esimerkkiä muille. Kilpailun raati arvostaa erityisesti töitä, joissa on saavutettu erinomaisia tuloksia joko huomioarvon, CTR:n, sitouttamisen, ratkaisun parissa vietetyn ajan tai muun vastaavan mittarin osalla. Tuloksellisuuden lisäksi raati arvioi myös ratkaisun luovaa toteutusta. Voittajatyöt ja kilpailuaikataulu ovat nähtävissä Spotti-sivustolla.  Seuraava voittaja valitaan toukokuussa 2011.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: