Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Koodiviidakon digitaalinen interaktiivinen asiakaspolku esitellään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko lanseeraa interaktiivisen asiakaspolun

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | maanantaina 19.09.2016 - Toimitus

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän yritys Koodiviidakko Oy osallistuu kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnattuun Markkinoinnin viikko -tapahtumaan. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa 21.–22.9.2016. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Kaksipäiväinen tapahtuma on Suomen laajin markkinoinnin ja viestinnän tapahtuma. Aiemmin Wanhassa Satamassa järjestetty Markkinointiviestinnän viikko koki tänä vuonna nimenvaihdoksen Markkinoinnin viikoksi ja muutti Pasilan Messukeskukseen. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Markkinoinnin viikolla näkyvästi esillä oleva pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy tarjoaa Tietoiskulava 2 -osastolla ajankohtaisia ja asiantuntevia puheenvuoroja viestinnän ja markkinoinnin aiheista. Puheenvuorot pureutuvat muun muassa markkinoinnin automaatiojärjestelmiin, sähköpostimarkkinointiin, mediaseurantapalveluihin, kriisiviestintään ja mediatiedottamiseen.

Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas puhuu Suomi nousuun -areenalla keskiviikkona 21.9. klo 9:30 digitaalisen asiakaspolun murroksesta. Samuli Tursas on yrityksen perustajajäsen ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä.

”Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän myötä asiakkaan ostopolku on muuttunut. Digitaalinen markkinointi luo aivan uudenlaisia kontaktipisteitä, joita yrityksen on osattava hyödyntää tehokkaasti”, Tursas kertoo puheenvuorostaan.

Koodiviidakko tarjoaa asiakkailleen työkalut, joiden avulla yritykset voivat toteuttaa digimarkkinoinnin ja -viestinnän kokonaisuuden käyttäjäystävällisten ohjelmistojen avulla. Marketing Cloud ja PR Cloud -tuoteperheet tarjoavat työkalut sisällönhallintaan, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, sähköpostimarkkinointiin, mediaseurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Eri toimintoihin tarvittavat palvelut on keskitetty Koodiviidakon toimesta yhteen alustaan, jolloin ne löytyvät yhdestä paikasta ja ovat niin viestinnän kuin markkinoinninkin tekijöiden saavutettavissa. Keskitetyn käyttäjähallinnan avulla työkalujen käyttäjät voivat myös hypätä ohjelmistosta toiseen ketterästi samalla käyttäjätunnuksella.

Oululaislähtöinen Koodiviidakko Oy on viime aikoina kansainvälistynyt vahvasti. Yritys tarjoaa nyt markkinointi- ja viestintäpalveluita kansainvälisellä Liana Technologies -brändillään myös Lähi-Idässä, Aasiassa ja useissa Euroopan maissa ja uusien markkinoiden valtaaminen jatkuu edelleen. Yrityksen pääkonttori sekä tuotekehitys ja tukipalvelut sijaitsevat edelleen Oulussa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: