Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Jukka Kohonen Kärkimediasta Kingin johtoon

Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 09.01.2008 - Toimitus

Mainostoimisto Kingin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kärkimedian markkinointijohtaja Jukka Kohonen. Mainostoimisto King on neljässä vuodessa noussut Suomen johtavien mainostoimistojen joukkoon.

Jukka Kohonen (43) on viimeksi toiminut Kärkimedian liiketoiminnasta vastaavana johtajana vuodesta 2002. Aikaisemmin hän on työskennellyt monipuolisissa markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystehtävissä muun muassa Auratum Sijoitusyhtiössä, Satama Interactivessa ja Mainostoimisto Lintaksella.

-King on kovassa kasvuvaiheessa ja mielestäni Suomen kiinnostavin mainostoimisto. Alalla on paljon tilaa ammattimaisesti toimivalle ja asiakaslähtöiselle toimistolle, toteaa Jukka Kohonen uudesta tehtävästään.

Jukka Kohonen
Jukka Kohonen

Toimistossa työskentelee yli 30 markkinointiviestinnän ammattilaista.

Mainostoimisto Kingin perusti vuonna 2004 seitsemän kokenutta mainosalan osaajaa Martti Laaksosen johdolla.

Martti Laaksonen ei jätä Kingiä

-Olen Kingin suurin osakkeenomistaja ja aktiivinen hallituksen jäsen. Operatiivisen johtamisen jätän hyvillä mielin, mutta yli 30 vuoden kokemukseni mainonnasta ja brandin rakentamisesta on edelleen asiakkaidemme käytössä, toteaa Martti Laaksonen tyytyväisenä.

Jukka Kohonen aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2008 ja samassa yhteydessä hänestä tulee myös Mainostoimisto Kingin osakas.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: