Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Itella innostui rekisteribisneksestä

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 01.02.2013 - Toimitus

JM Tieto Oy ja Itella Posti Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen BtoB-markkinointipalveluiden tuottamisesta asiakkailleen. JM Tiedon Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokanta tulee Itellalle jälleenmyyntiin Väestötietojärjestelmän ja Ajoneuvotietojen rinnalle. Samalla on sovittu, että JM Tieto tuottaa Itella Postin asiakkaille asiantuntijapalvelut BtoB-rekisterien päivityksiin ja ylläpitoratkaisuihin osana Itella Postin palvelukokonaisuutta.

JM Tieto Oy on ylläpitänyt vuodesta 1996 lähtien Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokantaa. Rekisteri kattaa kaikki Suomessa toimivat yli 540 000 yritystä ja yhteisöä taustatietoineen sekä näiden yli 630 000 vastuupäättäjää. Yli viiden työntekijän yrityksissä ja julkisella sektorilla rekisterin henkilöt perustuvat JM Tiedon selvittämiin operatiivisiin tai hankinnallisiin vastuualueisiin, joten rekisteri täyttää sähköisen viestinnän tietosuojalain vaatimukset sähköisessä markkinoinnissa ns. asemavaltuutuksista. Rekisterin ajantasaisuus on myös dokumentoitu, sillä jokaisen organisaatio- ja päättäjätiedon kohdalla on tarkistuspäivämäärä.

Itella Postin yhteistyö JM Tiedon kanssa alkoi kaksi vuotta sitten, mutta keskeytyi Itella Postin liiketoiminnan uudelleenjärjestelyjen vuoksi. Asiakkaat osoittivat kuitenkin runsasta kiinnostusta BtoB-markkinointipalveluita kohtaan. Itella Postin Markkinointipalvelut-yksikkö on päättänyt jatkaa palvelun tarjoamista hieman uudistetulla toimintamallilla. Jatkossa asiakas saa Itella Postista kattavat palvelut sekä BtoC- että BtoB-markkinointiin.

- Uusi käynnistäminen oli nyt nopeaa, koska yhteinen tahtotila oli entisestään vahvistunut ja monet asiat olivat jo valmiiksi suunniteltuna. Vaikuttaa myös vahvasti siltä, että Itellassa on tällä hetkellä positiivinen tekemisen meininki, joka varmasti tulee näkymään myös asiakkaisiin päin, toteaa JM Tieto Oy:n toimitusjohtaja Marko Viljanen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: