Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Heikki Sipola Koodiviidakon asiantuntijapalvelu- ja tuotemyyntiin

Markkinointi & Mainonta, | tiistaina 26.05.2009 - Toimitus

Sipola vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelu- ja tuotemyynnistä sekä ulkoisesta viestinnästä.

Koodiviidakko Oy:ssä on tehty seuraavia nimityksiä:

Heikki Sipola
Heikki Sipola

Heikki Sipola, Senior Consultant, sales and marketing 4.5.2009. alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelu- ja tuotemyynnistä sekä ulkoisesta viestinnästä. Heikki on toiminut aiemmin viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtävissä mm. Syötekeskus Oy:ssä, Cygate Oy:ssä ja PKC Group Oyj:ssä.

Henri Huovinen, Account Manager 24.3.2009 alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja toteutuksesta sekä myynnin kehittämisestä. Henri on toiminut aiemmin Koodiviidakossa myyntineuvottelijana ja Stockmann Oyj:n Oulun tavaratalossa mobiililaitteiden osastovastaavana.

Pekka Huttunen
Pekka Huttunen
Henri Huovinen
Henri Huovinen

Pekka Huttunen, Key Account Manager, KTM 5.1.2009. alkaen. Pekka vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä avainasiakkaille, pääpainonaan mainos- ja viestintätoimistot. Pekka on toiminut aiemmin mm. yhteysupseerina Afganistanissa, sekä yrittäjänä ja Kauppatieteiden opiskelijain yhdistyksen- Finanssi ry:n puheenjohtajana.

Lari Suomalainen
Lari Suomalainen
Turo Siipo
Turo Siipo

Turo Siipo, Account Manager 24.3.2009. alkaen. Hän vastaa osaltaan Koodiviidakon digitaalisen viestinnän asiantuntijapalvelujen myynnistä ja toteutuksesta sekä myynnin kehittämisestä. Turo on toiminut aiemmin Protie Oy:ssä asiakaspalvelupäällikkönä.

Lari Suomalainen, Sales Manager 1.2.2009. alkaen. Hän vastaa Koodiviidakon digitaalisen viestinnän tuotemyynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Lari on toiminut aiemmin Koodiviidakossa myyntineuvottelijana.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: