Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

hasan & partners Mandatum Lifen pääkumppaniksi

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 21.12.2018 - Toimitus

Sampo-konserniin kuuluva finanssiyhtiö Mandatum Life on valinnut hasan & partnersin pääkumppanikseen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän palveluiden osalta. hasan & partnersin markkinointiviestinnän asiantuntijoiden lisäksi yhteistyössä on mukana myös toimiston design-osasto.

”Yhteistyöltä hasan & partnersin kanssa haemme oivaltavaa erottuvuutta, korkeaa laatua ja pitkäjänteistä strategista suunnittelua. En tosin usko, että kumpikaan meistä tulee pääsemään tässä helpolla, sillä molemmin puolin pöytää istuu eräänlaisia perfektionisteja, jotka inspiroituvat konventioiden koettelemisesta ja tuloksen tekemisestä. Ja juuri se tekee yhteistyöstämme kiinnostavan”, sanoo Mandatum Lifen markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä.

”Mandatum Life on monessa mielessä ensiluokkainen yritys, jonka brandi on yleisölleen hyvin vahva. Olemme innoissamme saadessamme auttaa Mandatum Lifea matkalla kohti uusia mainetekoja”, toteaa hasan & partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola.

Yhteistyö on jo käynnistynyt ja ensimmäisiä konkreettisia toimenpiteitä on tulossa vuoden vaihteen jälkeen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: