Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Dynamo Identitystä DesignIlmoValtonen

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 08.02.2008 - Toimitus

Kohta viisi vuotta osana Dynamo-konsernia toimineen Dynamo Identityn pääomistaja vaihtuu. Kaisaniemen Dynamon 60 %:n omistus Dynamo Identity:ssä siirtyy MBO-järjestelyn kautta yhtiön luovalle johtajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Ilmo Valtoselle. Yhtiön uudeksi nimeksi tulee DesignIlmoValtonen.

Dynamo Identity perustettiin 2003 tarjoamaan laajoja yritysilmeprojekteja ja design management -palveluja pääsääntöisesti Dynamon mainostoimisto-asiakkaille. Viimeisten kolmen vuoden aikana yhtiölle on muodostunut Ilmo Valtosen suunnitteluosaamisen pohjalta oma yrityskulttuuri ja itsenäinen asiakaskunta.

“Dynamo Identitystä on tullut Ilmon näköinen design-toimisto, joten miksi Ilmo ei myös omistaisi sitä”, kiteyttää Kaisaniemen Dynamon hallituksen puheenjohtaja Vesa Kujala.

Dynamo Identity -nimi poistuu käytöstä lähiviikkoina. Viimeksi yhtiö on saanut julkisuutta mm. menestyksekkään ja palkitun Turku Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2011 -hakemusasiakirjan ja koko “Turku palaa” visuaalisen ilmeen suunnittelijana. Muita näkyviä töitä ovat olleet mm. Finlandia-talon uusi tunnus, Moventas (ex Metso Drives), YTV, Rolls-hampurilaisketju, Espoon kaupungin visuaalinen ilme juhlavuotistunnuksineen sekä uuden S-Pankin tunnus.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: