Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Digitaalinen ulkomainonta lähtenyt nousuun

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 15.05.2019 - Toimitus

Digitaalinen ulkomainonta on tällä hetkellä merkittävimpiä kasvavia markkinointimedioita ja globaalisti kasvu on kiihtymässä yli 26 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä Markets And Markets -tutkimuslaitoksen mukaan.

Kasvun taustalla on teknologia, joka nostaa digitaalisen ulkomainonnan muiden digitaalisen markkinointikanavien rinnalle, mahdollistaen digitaalisesta markkinoinnista tutun kohderyhmien tunnistuksen ja viestinnän kohdennuksen. Kun ulkomainonnassa myydään todennettua kohderyhmien huomion tavoittamista, se lähentyy internet -mainonnasta tuttua ohjelmallista ostamista.

Tämän lisäksi tekoäly ja koneoppiminen tulevat nostamaan digitaalisen ulkomainonnan uudelle tasolle muihin medioihin verrattuna esim. kuvantunnistus-algoritmien avulla. Kohderyhmän reaktioiden lisäksi voidaan hyödyntää myös muuta visuaalista dataa, kuten vaikkapa brändin tunnistusta, mobiilidataa tai ympäristön tuottamaa tietoa.

”Digitaalisen ulkomainonnan tulosten mittaaminen on ollut vaikeaa, mutta me muutamme tämän. Palvelumme kertoo tarkasti mihin mainoksiin mikäkin kohderyhmä reagoi ja näyttää valittua sisältöä oikealle yleisölle oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.” selvittää Doohlabsin toimitusjohtaja Janne Lohvansuu.

Suomalaisessa DOOHLABS -startupissa yhdistyy digitaalisen ulkomainonnan sekä palvelumuotoilun huippuosaajista koottu tiimi. Doohlabsin juuret ovat ulkomainonnan suomalaisessa pioneerissa Craneworksissa ja sen ohjelmistot ovat jo käytössä tuhansilla näyttöpinnoilla ympäri Suomea.

”Olemme innoissamme, että voimme Doohlabsin kanssa olla mukana muuttamassa ulkomainonnan markkinaa juuri sillä hetkellä, kun tulevaisuuden kehitykselle asetetaan suuntaviivat” Craneworksin perustaja Sami Käyhkö kommentoi.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: