Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Dialogin Orionille tekemä Mixtura-lehti menestyi Saksan kisassa

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 05.12.2014 - Toimitus

Orionin Mixtura-henkilöstölehti voitti kultaa kansainvälisessä The International Corporate Media Award (ICMA) -kilpailussa. Saksalaisen The International Editorial-design & Research Forumin järjestämään kilpailuun osallistui 364 julkaisua 17 maasta. Dialogin tuottama Mixtura-lehti palkittiin Kansi & kansijuttu -sarjassa.

Tuomaristo arvosti Mixtura-lehden kansijutussa erityisesti monipuolista luovuutta. ”Jopa vaikeana pidetyt aiheet voidaan suunnitella ja esittää erittäin luovasti”, tuomaristo totesi perusteluissaan.

”Uudistimme henkilöstölehteämme Mixturaa vuoden 2013 alussa. Lehteen tuotiin kiinnostavaa sisältöä myös yrityksen ulkopuolelta. Laajan kansijutun toteutustapa yhdistää faktat ja infografiikan, ja se on ollut myös lukijoiden mieleen”, Mixturan päätoimittaja, Orionin viestintäjohtaja Terhi Ormio kertoo.

”Rakensimme teeman ympärille visuaalisesti mielenkiintoisen infografiikkakokonaisuuden, joka on muokattavissa eri medioihin tarpeen tullen. Jutussa on runsaasti oivalluksia, mielenkiintoista faktaa ja entry-pointeja”, kertoo Dialogin visuaalinen johtaja Jesper Vuori.

Mixtura-lehteä tuotetaan A-lehdet Dialogissa. Lehden sisällöistä vastaavat Katarina Cygnel-Nuortie sekä Eeva Lauronen ja lehden visuaalisesta ilmeestä vastaa Jesper Vuori. Kannen kuvituksen on suunnitellut Cajsa Holgersson.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: