Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

DDB Helsinki on osa Omnicom Groupin omistamaa DDB Worldwide Communications Groupia.

DDB Worldwide nimitettiin Vuoden mainostoimisto-ketjuksi Eurobestissä

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | tiistaina 09.12.2014 - Toimitus

DDB Worldwide nimitettiin Vuoden mainostoimisto-ketjuksi (Network of the Year) toisena peräkkäisenä vuotena Eurobestissä. Kaiken kaikkiaan DDB-ketju keräsi 45 palkintoa, mukaan lukien yhden Grand Prixin, yhdeksän kultaa, 21 hopeaa ja 14 pronssia.

Sen lisäksi adam&eveDDB valittiin Vuoden mainostoimistoksi. Toimisto keräsi yhteensä 16 palkintoa, mm. Grand Prixin Google+ Front Row –ulkomainoskampanjasta.

DDB Spain Madrid keräsi Direct-sarjasta CELEM:in Abortiontravelilla ja DDB Group Germany Berlin toi kotiin kultaa Craft-sarjasta Deutsche Telekomiin Jose’s Wifi Dogs –työllä.

”Hienoa nähdä, että DDB:n toimistot vakuuttavat ja vaikuttavat noin monessa kategoriassa. Etenkin työt joissa luovuus, inhimillisyys ja teknologia paiskaavat kättä asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi valavat uskoa tulevaan, jossa toimiston suunnittelijoiden intohimoinen duuni synnyttää seuraavan sukupolven vaikutusvaltaisia brändejä, kommentoi DDB Helsingin luova johtaja Lauri Vassinen.

”Tämän päivän melkoisen moniulotteisessa ja vaikeassa markkinassa tunnustuksen saaminen on aina hieno suoritus. Toimiston ja asiakkaiden rehellinen yhteistyö on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Todellisia tuloksia tehdään vain yhden yhteisen tahtotilan kautta.”

Tämän vuoden Eurobest järjestettiin Helsingin Finlandia-talolla 1.-3. joulukuuta 2014.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: