Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Brändärit laajenee ulkomaille.

Brändärit-tv-formaatti sai hopeaa New Yorkissa

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | perjantaina 22.05.2015 - Toimitus

TBWA:n, Fremantlen ja MTV:n yhteistyössä kehittämä Brändärit-tv-formaatti palkittiin hopealla arvostetussa One Show'ssa New Yorkissa.

The One Show. Kilpailu, jonka tavoitteena on taistella luovuuden puolesta suunnittelussa ja edistää sitä markkinointiviestinnän sekä designin eri osa-alueilla. Siinä missä Cannes tunnetaan markkinoinnin olympialaisina, One Show'ta on luonnehdittu mainosalan Oscareiksi. Kilpailuun lähetetään vuosittain yli 18 000 työtä lähes 60 maasta. "

Syksyllä 2014 MTV3-kanavalla nähty Brändärit kertoo fiktiivisestä mainostoimistosta, joka työskentelee oikeille brändeille ja jonka työn tuloksena syntyy aitoja, puhuttelevia markkinointikampanjoita. Ohjelmaformaatin alkuperäisidean kehittäneet TBWAHelsingin johtaja Juha-Matti Raunio ja luova johtaja Theodor Arhio näkevät formaatissa paljon potentiaalia niin Suomessa kuin maailmallakin.

”Me uskomme, että viihde (branded entertainment) on brändeille uusi työkalu vaikuttaa yleisöihin. Brändärit on hyvä esimerkki rohkeudesta, jota brändit tarvitsevat erottuakseen tämän päivän muuttuvassa mediaympäristössä. Isoin kiitos projektin toteutumisesta kuuluukin niille kymmenelle ennakkoluulottomalle mainostajalle, jotka heittivät brändinsä täysillä peliin", kiittelee Raunio.

Brändärit on herättänyt kiinnostusta myös maailmalla ja on mediassa nostettu useaan otteeseen esimerkiksi mahdollisuuksista, joita branded entertainment voi tarjota brändeille tulevaisuudessa. Amerikkalainen markkinointijulkaisu AdWeek mm. julkaisi hiljattain aiheesta artikkelin, jossa pohditaan branded entertainment'n luomia mahdollisuuksia mainostajille.


"Viihde on melkein hyödyntämätön työkalu, jolla brändit voivat kertoa koskettavia tarinoita laajalle yleisölle. Tekemisessä olemme ottaneet vain ensiaskeleet ja lisää on luvassa. Mainonnan huomioarvot tippuvat vuodesta toiseen, mutta laadukkaan sisällön tarve kasvaa. Oikein tehtynä brändisisältö tarjoaa vastauksen tähän tarpeeseen, jonka kautta voittavat sekä kuluttajat että brändi", jatkaa Arhio.

Katso voittaneen työn tiedot täältä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: