Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Media ostaa JM Tiedon

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, | keskiviikkona 07.01.2015 - Toimitus

Alma Media ostaa JM Tieto Oy:n koko osakekannan. Alma Media omisti ennestään yhtiöstä 20 prosenttia. Myyjinä ovat JM Tiedon perustaja ja yhtiön toimiva johto.

”Kauppalehden ja JM Tiedon palvelut täydentävät erinomaisesti toisiaan”, Kauppalehden toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

”Kauppalehti Tietopalvelut tarjoaa pääsääntöisesti yritys-, kiinteistö- ja henkilötietoa, kun taas JM Tieto keskittyy markkinointitietoon ja sen hyödyntämiseen.” Loimovuoren mukaan JM Tiedon osaaminen tuottaa synergioita myös muualla Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikössä, kuten Alma360:n asiakasmediaratkaisuissa sekä Kauppalehden mediamyynnissä.

”Tämän yrityskaupan myötä tarjoomamme ja asiakaskuntamme laajentuu”, JM Tiedon perustaja ja toimitusjohtaja Marko Viljanen toteaa.

JM Tiedon erityisosaamista on markkinointi- ja myyntikonseptien rakentaminen B2B-yrityksille. JM Tiedon tarjoomassa yhdistyvät rekisteri- ja analytiikkapalvelut, asiakashankintapalvelut sekä CRM- ja markkinointiteknologiat. Yhtiön liikevaihto kuluvana tilikautena on arviolta noin 3,6 miljoonaa euroa.

Kevään 2015 kuluessa JM Tieto organisoidaan osaksi Kauppalehti Tietopalvelut -liiketoimintaa. JM Tiedon toimitusjohtaja Marko Viljanen raportoi Kauppalehti Tietopalvelujen johtajalle Otto Mattssonille.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: