Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Adaptive liittyy OS/G markkinointiviestintäkonserniin

OS/G Adaptiven liiketoimintajohtaja Toni Lähteenoja (vas.) ja yhtiökumppani Teemu Väliheikki.

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, Internet, | perjantaina 13.11.2015 - Toimitus

Digimarkkinointiyritys Adaptive siirtyy osaksi OS/G-konsernia. Uuden aluevaltauksen tarkoituksena on täydentää perinteisempää markkinointi- ja mainososaamista digitaalisilla työkaluilla.

Ydinosaamistamme on digitaalinen markkinointi, kuten esimerkiksi markkinointiautomaatio, verkkosivujen kävijäliikenteen kasvattaminen ja mittaaminen sekä verkkokampanjointi luettelee OS/G Adaptiven liiketoimintajohtaja Toni Lähteenoja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lähteenojalla ja hänen yhtiökumppanillaan Teemu Väliheikillä on takanaan vuosien kokemus digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja tuottamisesta. Lähteenojan ja Väliheikin mielestä digitalisaatio tarjoaa uuden kanavan kasvuun niille, jotka sitä osaavat hyödyntää.

– Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi myös konsultointia ja konseptointiapua. Nykyisin kaikilla on käytössä samat työkalut, mutta monet ovat hieman hukassa sen suhteen, miten niitä tulisi käyttää. Kokemuksemme ansiosta pystymme hyödyntämään digitalisaation tarjoamia työkaluja luovasti, Väliheikki täydentää.

– Pyrimme kasvattamaan henkilöstömääräämme vuodenvaihteessa ja teemme omaa tuotekehitystä. Haluamme toimia myös Suomen rajojen ulkopuolella, ja tulemme varmasti tekemään töitä OS/G:n Tukholman yksikön kanssa, hän sanoo.

– OS/G:llä on jo ennestään osaamista digitaalisen markkinointiviestinnän suunnittelussa. Adaptive tuo meille uusia ajatuksia ja keinoja digitaalisten kampanjoiden tuloksellisuuden seuraamiseen ja mittaamiseen, kertoo Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: