Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Markkinointi & Mainonta

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Mainostajien rahaston palkinto Sasu Sorkiolle

ti 25.10.2016 - Toimitus

Mainostajien rahaston tämänvuotisen palkinnon on saanut Smile Audiovisualin toimitusjohtaja ja videostrategi Sasu Sorkio. Tärkeimpänä perusteena on hänen kirjoittamansa, vuoden vaihteen jälkeen ilmestyvä tutkimustietoon pohjautuva teos audiovisuaalisten sisältöjen hyödyntämisestä organisaatioiden sisältömarkkinoinnissa. 
Lue uutinen ▸

Markkinointi & Mainonta, Internet,

Tervetuloa Digitaalisen Markkinoinnin Aamuun!

ti 25.10.2016 - Toimitus

Dataa datasta - tule kuulemaan datalähtöisen markkinoinnin ja markkinoinnin automaation uusista tuulista Koodiviidakon digiaamuun 16.11.2016 klo 9.00-11.00 Hotel Klaus K:n Rakesaliin. Aamiaisen yhteydessä keskustellaan niin markkinoinnin automaation aloittamisesta kuin kehittämisestäkin, ja kuullaan mielenkiintoisia käytännön case-esimerkkejä. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Kauppahalli24 valitsi OMD:n

ti 11.10.2016 - Toimitus

Ruoan verkkokauppa Kauppahalli24 aikoo kasvaa kilpailijoitaan vauhdikkaammin investoimalla dataohjattuun markkinointiin. Osana uutta stategiaansa he valitsivat markkinoinnin kumppanikseen OMD Finlandin. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Propaganda osti Trust Creative Societyn

ma 10.10.2016 - Toimitus

Mainos- ja viestintätoimisto Propaganda on hankkinut osake-enemmistön suunnatussa osakeannissa mainostoimisto Trust Creative Societysta. Yritysjärjestelyn myötä syntyy Pirkanmaan suurin markkinointiviestintäkonserni. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Alma Media laatii toimistojen ranking-listan

ma 19.09.2016 - Toimitus

Alma Media käynnistää syksyllä markkinointialan asiakkaiden tyytyväisyyttä ja ostopäätöskriteerejä kartoittavan Vuoden toimisto –tutkimuksen. Markkinointipalveluja ostaville asiakkaille tutkimus antaa tietoa toimistoista ja niiden osaamisesta. Vastaavasti alan toimijat saavat tutkittua tietoa toimintansa kehittämiseen. 
Lue uutinen ▸