Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Markkinointi & Mainonta

Markkinointi & Mainonta,

Kolme nimitystä hasan & partnersissa

pe 17.03.2017 - Toimitus

Hasan & partners on tehnyt kolme nimitystä.Alkuvuodesta tehtävissään aloittaneet Client Services Director Anna Holtari, Account manager Jaana Karjalainen ja Community manager Vivian Nieminen täydentävät hasan & partnersin tarjoamaa modernin markkinointiympäristön keskiössä. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Vuoden Huiput 2016 -kilpailun shortlistalla 147 työtä

to 16.03.2017 - Toimitus

Parasta suomalaista markkinointiviestintää ja muotoilua etsivän Vuoden Huiput 2016 -kilpailun shortlistalla on kaikkiaan 147 työtä. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Alma Media valitsi vuoden toimistot

pe 10.02.2017 - Toimitus

Markkinointiviestintäalan Vuoden toimisto -tutkimuksen voittajat julkistettiin perjantaina 10.2.2017 järjestetyssä palkintogaalassa, kertoo Alma Media lehdistötiedotteessaan. Tilaisuudessa palkittiin tutkimuksen seitsemässä kategoriassa asiakkaiden arviointien perusteella parhaat toimistot. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

TBWA otti kultaa ja pronssia Effiessä

ti 31.01.2017 - Toimitus

Markkinoinnin tuloksellisuutta mittaavan Effie Awards Finland -kilpailun tulokset julkistettiin ja palkinnot jaettiin Sanomatalon mediatorilla viime viikon torstaina. Kisa oli TBWAHelsingin kannalta menestyksekäs: Nesteen Pre-order the Future -kampanja voitti kultaa ja Nissan Nordic Europelle toteutettu Nissan Controller puolestaan pronssia. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Arvopaperi maksulliseksi

to 26.01.2017 - Toimitus

Alma Talentin kustantaman sijoittamisen erikoismedia Arvopaperi.fi:n sivuston artikkeleista osa muuttuu maksullisiksi ja on vain tilaajien luettavissa. 
Lue uutinen ▸