Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

LOISTO-brändi Suomen Pokkaritukku Oy:lle

Uutiset, | tiistaina 02.02.2010 - Toimitus

Neljän suurimman kustantamon omistama Taskukirja Loisto Oy myy LOISTO-tavaramerkin pääjakelijalleen Suomen Pokkaritukku Oy:lle. Kaupan myötä Taskukirja LOISTO Oy:n liiketoiminta loppuu.

Neljän suurimman kustantamon omistama Taskukirja Loisto Oy myy LOISTO-tavaramerkin pääjakelijalleen Suomen Pokkaritukku Oy:lle. Jatkossa LOISTO tulee näkymään eritoten kaupoissa, pokkareiden valikoimanimenä ja kuluttajille tuttuna laaduntakeena.

Kaupan myötä Taskukirja LOISTO Oy:n liiketoiminta loppuu. WSOY, Otava, Tammi ja Gummerus perustivat markkinointiyhtiö Taskukirja LOISTO Oy:n vuonna 2000 ja huhtikuussa 2001 ilmestyivät ensimmäiset LOISTOpokkarit. Vuoden 2009 loppuun mennessä LOISTO on myynyt miltei 8 miljoonaa pokkaria ja sen valikoima on muodostunut 15 eri kustantamon kirjoista.

Taskukirja LOISTO Oy:n liikevaihto oli vuonna 2009 3,8 miljoonaa euroa ja myynninkasvu edellisvuoteen verrattuna yli 20 %.

Suomen Pokkaritukun omistavat Kirjavälitys Oy ja Karto Oy. Pokkaritukku perustettiin vuonna 2001. Vuoden 2009 liikevaihto oli 7,6 miljoonaa euroa. Jakelupisteitä on reilu 1000.

LOISTO on ollut Suomen pokkarimarkkinan markkinajohtaja perustamisestaan asti.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: