Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Lauri Nurmelle Suomen Kuvalehden journalistipalkinto

Lauri Nurmi

Perussuomalaisten hajoamisen historia

Uutiset, | torstaina 02.11.2017 - Toimitus

Lauri Nurmelle myönnettiin tänään Suomen Kuvalehden journalistipalkinto kirjastaan "Perussuomalaisten hajoamisen historia".

Lauri Nurmi (synt. 1980) on Aamulehden Lännen Mediassa työskentelevä politiikan toimittaja, joka työssään analysoi suomalaista valtapolitiikkaa kahdelle miljoonalle lukijalle.

Nurmi valmistui maisteriksi Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa poliittisen historian oppiaineessa. Politiikan toimittajana hän alkoi erikoistua perussuomalaisten sisäisten tapahtumien seuraamiseen vuonna 2014. Hän on osallistunut perussuomalaisten taustatilaisuuksiin, eduskuntaryhmän kesäkokouksiin ja vuosien 2015 ja 2017 puoluekokouksiin sekä seurannut perussuomalaisten eduskuntatyötä ja vaalikamppailuja.

Viime vuosina Nurmi on kirjoittanut lukuisia valtakunnan ykkösuutisiksi nousseita politiikan skuuppeja niin puolueiden sisäisistä valtakamppailuista, ulko- ja turvallisuuspolitiikasta kuin työmarkkinapolitiikasta. Perussuomalaisten hajoamisen historia on hänen ensimmäinen kirjansa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: