Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kustannus-Mäkelä Oy 50-vuotias

Kustannus-Mäkelä Oy toimii edelleen itsenäisenä perheyrityksenä

Uutiset, | tiistaina 13.04.2021 - Toimitus

Orvo Mäkelän perustama kustantamo täyttää tänä keväänä 50 vuotta. Kustannus-Mäkelä Oy toimii edelleen itsenäisenä perheyrityksenä, joka tuo syksyllä markkinoille 80 uutuutta.

Kustannus-Mäkelä Oy kuuluu tätä nykyä yhä harvalukuisempaan itsenäisten suomalaisten, saman perheen omistuksessa vuosikymmeniä säilyneiden kustantamoiden joukkoon.

"Toimimme Karkkilasta käsin, joten emme ole maantieteellisesti aivan ytimessä. Olemme jopa hieman ylpeitä pitkästä taipaleestamme ja ennen kaikkea siitä, että niin monet lapset ympäri Suomea saavat onnistumisen elämyksiä ja oppivat lukemaan Mäkelän kirjojen avulla", Atso Mäkelä kertoo.

Vuosikymmenten varrella Mäkelän kustannustoiminnan ytimeksi on kasvanut vahva lastenkirjasydän, jota täydennetään ajankohtaisilla harrastekirjoilla ja valikoiduilla dekkareilla. Syksyllä 2021 yhtiö julkaisee upeita uutuuksia kaikissa näissä kategorioissa. Kaikkiaan tarjolla on 80 kirjauutuuden ja 10 uusintapainoksen kattaus..

Mäkelän kuvakirjat ovat lapsiperheissä jo käsite. Helppolukuiset uutuudet Lukumestari-, Lukuavain-, Kirjatiikeri- ja Lukupiraatti-sarjoissa tukevat ja kannustavat lukemaan opettelevia. Kouluikäisten tiedonnälkää ruokitaan huippukiinnostavilla tietoteoksilla, joissa perehdytään maapallon napa-alueisiin ja muinaisten dinosaurusten elämään sekä selvitetään, mitä koodaaminen on.
Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: