Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Alma Media kokoaa maakuntalehdet yhteen liiketoimintayksikköön

Uutiset, Media, | tiistaina 01.11.2011 - Toimitus

Alma Media konsernin alue- ja paikallislehdet yhdistetään yhteen liiketoimintayksikköön. Muutos yhdistää nykyiset Aamulehden, Satakunnan Kirjateollisuuden, Suomen Paikallissanomien ja Pohjois-Suomen Median liiketoimintayksiköt.

Alma Median strategiana on kasvattaa digitaalisten palveluiden osuutta konsernin liikevaihdosta. Yhtiö panostaa aiempaa voimakkaammin digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä toiminnan tehokkuuden ja laadun parantamiseen julkaisuliiketoiminnassa. Tämän uudistuksen kiihdyttämiseksi Alma Media käynnistää uuden toimintamallin suunnittelun. Yhtiö tähtää merkittäviin muutoksiin sekä konsernin organisaatiossa että sen johtamisjärjestelmässä vuoden 2012 alusta.

Merkittävimmät suunnitellut muutokset Alma Median organisaatiossa ovat:

- Uuden digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvän kehitys- ja palveluyksikön perustaminen. Tällä tavoitellaan voimavarojen lisäämistä strategisesti tärkeälle kasvualueelle.

Samassa yhteydessä Alma Media on aloittanut suunnittelun konsernin juridisen rakenteen yksinkertaistamiseksi.

Uudistusten mahdolliset henkilöstövaikutukset selviävät suunnittelun edetessä, ja mikäli niitä on, niistä neuvotellaan yhteistoimintalain mukaisesti.

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: