Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Kirjat & lehdet

Uutiset,

Taideyliopisto perusti oman lehden

ma 02.09.2013 - Toimitus

Taideyliopisto on perustanut oman lehden IssueX. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät. 
Lue uutinen ▸

Uutiset,

Helprintille EU:n ympäristömerkki

pe 08.02.2013 - Toimitus

Mikkeliläinen syväpainotalo Helprint on saanut oikeuden painaa EU-ympäristömerkittyjä painotuotteita ensimmäisenä eurooppalaisena painotalona. EU-ympäristömerkki on Euroopan unionin virallinen ympäristömerkki ja voimassa kaikissa jäsenmaissa.  
Lue uutinen ▸

Uutiset,

Sähkökirja avaa uusia mahdollisuuksia

pe 11.01.2013 - Toimitus

Kirjan sähköinen muoto ja jakelu avaavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luovan talouden liiketoiminnalle. Rajana ovat vain mielikuvitus ja lukijoiden vaatimukset. Toisin kuin painetun kirjan kohdalla voidaan sähkökirjaa myydä määräajaksi. Tämä antaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi kurssikirjastoille tai oppilaitoksille, joissa kirjoja tarvitaan runsaasti vain tietyn kurssin ajan ja sitten tarvetta ei juuri ole. Suomen Kustannusyhdistys on uudistanut sivustonsa, jossa ohjeistetaan sähkökirjojen tekoon. 
Lue uutinen ▸

Kommentti1 kommenttia
Uutiset,

Kirja käy kaupaksi

pe 21.12.2012 - Toimitus

Joulun kirjamyynti kasvaa viime vuodesta. Tänä vuonna joulupakettiin kääritään ennätysmäärä hyvää kotimaista kaunokirjallisuutta. Joulun ylivoimainen myyntimenestys on Finlandia-voittaja Ulla-Lena Lundbergin Jää, joka uhkasi jo loppua joistakin kaupoista ennen lisäpainoksen valmistumista. 
Lue uutinen ▸

Uutiset,

Viestintätoimisto muuttui kustantamoksi

to 01.11.2012 - Toimitus

Toimittaja ja tietokirjailija Tarja Raninen (54) muutti viestintätoimistonsa pienkustantamoksi vuoden 2012 alussa. Vuosi lähestyy loppuaan ja kymmenen ensimmäistä kirjaa on jo markkinoilla.  
Lue uutinen ▸