Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Siilasmaa rahastaa mainoksien poistamisella verkosta

Uutiset, Markkinointi & Mainonta, Media, Internet, | maanantaina 10.05.2010 - Toimitus

Sijoittaja Risto Siilasmaa on mennyt osakkaaksi verkon lompakkopalvelua kehittävään yritykseen, joka tarjoaa ensi kohteessaan mainoksien poistoapua web-sivuilta maksua vastaan. Mainokset saa pois 20 sentin hinnalla viikoksi. Palvelu on myrkkyä verkkomainonnalle ja web-median kehittämiselle.

APE Payment Oy:n palvelua on testattu  huhtikuun aikana viihdesivustolla V2.fi, jossa verkkolompakon avulla voi ostaa sivuston mainokset piiloon viikoksi kerrallaan olemattomalla 20 sentin hinnalla. Palvelu  poistaa sivuston vasemmassa ja oikeassa laidassa olevat isot mainosbannerit sekä etusivun laatikkobannerin. Jostain syystä pavlelu suosii kuitenkin Googlea, koska uutisten ja artikkelien yhteydessä oleva hyvin kevyt Google AdSense -banneri ei kuulu palvelun piiriin.


Toimitus

Kommentointi

Mainiota

10.05.2010

Hieno uutinen ja vielä hienompi yritysidea.

Paremman suojan mainoksilta antaa esimerkiksi ILMAINEN AdBlock plus firefoxin liitännäisenä. Miksi maksaa mainosten poistosta kun tehokkaammin niistä pääsee eroon ilmaiseksi?


Kuka tuostakin mainostenpoistopalvelusta maksaa?

10.05.2010

Vastaavan palvelun saa ihan ilmaiseksikin useisiin eri selaimiin lisäosana (itselläni on käytössä FireFox ja AdBlock+) parilla klikkauksella. Eihän se täydellinen ole, mutta itseäni eivät nuo googlen pikkumainokset juurikaan haittaa. ISOT flash härpäkkeet ja muut vilkkuvat dingellidangelit katoaa hienosti selaimesta.

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: