Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Pauliina Lahtivirta Koodiviidakko Oy:n myyntipäälliköksi

Internet, | keskiviikkona 13.02.2008 - Toimitus

Pauliina vastaa mainostoimistoyhteistyöstä ja suurasiakashankinnasta.

Pauliina Lahtivirta (34) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n myyntipäälliköksi 2.1 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt TeliaSonera Finland Oyj:ssä myyntipäällikkönä sekä suurasiakkaiden laitehakinnoista vastaavan myyntiryhmän vetäjänä.

Pauliina Lahtivirta
Pauliina Lahtivirta

Fil. yo. Vesa-Pekka Leppänen (24) on nimitetty 7.1. Koodiviidakko Oy:n myynnin tekniseksi asiantuntijaksi. Vesa on erikoistunut myyntiin ja opiskellut ohjelmistoliiketoimintaa Oulun yliopistossa.

Fil. yo. Lari Suomalainen (26) on nimitetty myyntineuvotelijaksi 1.9.2007 alkaen. Lari vastaa Viidakko-tuoteperheen myynnistä ja on opiskellut ohjelmistoliiketoimintaa Oulun yliopistossa. Aiemmin Suomalainen työskenteli Stockmann Oyj Abp:llä myyntitehtävissä.

Lari Suomalainen
Lari Suomalainen
Vesa-Pekka Leppänen
Vesa-Pekka Leppänen

Koodiviidakko Oy

Koodividakko Oy on keterään ohjelmointiin ja digitaaliseen viestintään erikoistunut ohjelmistotalo. Yritys on perustettu vuonna 2005, kotipaikkana Oulu. Toteutamme vaativaa web- ohjelmointia ja käyttöliittymäsuunnittelua, sekä tarjoamme Sivuviidakko ja Postiviidakko ohjelmistoalustoja osaksi moderneja verkkosivustoja ja sähköpostimarkkinointia.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: