Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Minna Miettinen Jokakoti Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutiset, Internet, | maanantaina 11.03.2013 - Toimitus

Jokakoti Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 4.3.2013 alkaen nimitetty Minna Miettinen, 44. Hänellä on pitkä kokemus online-mediasta ja mobiilipalveluista.

Miettinen on aikaisemmin työskennellyt DNA:n tuotekehityksen vetäjänä sekä johtoryhmän jäsenenä. Miettisen vahva verkkomediakokemus on peräisin Satamasta, jossa hän työskenteli vuosia asiakasvastuullisena yksikön vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä.

- Jokakodin tilanne on tällä hetkellä hyvä. Yritys teki viime vuonna positiivisen tuloksen, verkkopalvelu on uudistuksen jälkeen alan modernein ja olemme nyt aidosti monimediakonsepti verkon, mobiilin, TV:n ja printin myötä. Olemme erittäin iloisia saadessamme “Minnin” mukaan joukkoihin luotsaamaan Jokakotia kohti alan ykköspaikkaa. Hänen kova kokemuksensa käyttäjäystävällisten monimediapalveluiden kehittämisestä, asiakasyhteistyöstä ja liiketoimintajohtamisesta ovat omiaan tähän tehtävään, toteaa Jokakoti Oy:n hallituksen puheenjohtaja, MTV MEDIAn toimitusjohtaja Heikki Rotko.

Jokakoti on välitysalan oma monimediapalvelu, joka tarjoaa kattavien myynti- ja vuokra-asuntojen lisäksi myös tontteja ja kiinteistöjä, sekä lisäksi tietoa asuinalueista, asuntomarkkinoista ja asuntokaupasta niin verkossa, mobiilissa, TV:ssä kuin printissäkin. Jokakoti Oy:n omistavat maan johtavat kiinteistönvälittäjät: Aktia, Kiinteistömaailma, OP-Kiinteistökeskus, Huoneistokeskus, Huom!, SKV-Kiinteistönvälitys ja yli 400 paikallisen yrittäjän muodostama Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto (SKVL) sekä MTV MEDIA.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: