Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Mesestä tulikin flirttikanava

Uutiset, Internet, | maanantaina 11.02.2008 - Toimitus

Useampi kuin kaksi kolmesta Windows Live -verkkopalvelun suomalaisesta käyttäjästä on flirttaillut netissä. Tämä kävi ilmi kyselytutkimuksessa, jossa kartoitettiin eurooppalaisten kokemuksia ja mielipiteitä flirttailusta Windows Live Messenger -pikaviestipalvelussa.

Useampi kuin kaksi kolmesta Windows Live -verkkopalvelun
suomalaisesta käyttäjästä on flirttaillut netissä. Tämä kävi ilmi kyselytutkimuksessa, jossa kartoitettiin eurooppalaisten kokemuksia ja mielipiteitä flirttailusta Windows Live Messenger
-pikaviestipalvelussa.

Kyselyyn vastasi lähes 20 000 muun muassa Windows Live -verkkopalvelun käyttäjää Suomesta, Irlannista, Itävallasta, Kreikasta, Portugalista, Puolasta ja Unkarista sekä Etelä-Afrikasta.

Suomalaisvastaajista 69 prosenttia on yritetty iskeä tai he ovat itse koettaneet lähentyä kumppaniaan Messengerissä. Puolet on harrastanut palvelussa flirttiä tuntemattoman kanssa ja reilu puolet viritellyt suhdetta. Rakkauden tunnustuksia verkossa on antanut tai saanut yli puolet suomalaisista vastaajista.

Kyselyyn vastasi reilut 3000 suomalaista, joista 70 prosenttia oli alle 30-vuotiaita.

Kaikkialla Euroopassa ja Etelä-Afrikassa 14-40-vuotiaat vastaajat kertoivat flirttaavansa mieluummin pikaviestipalvelussa kuin kasvotusten.

Windows Live Messengerillä on maailmanlaajuisesti kuukausittain yli 294 miljoonaa aktiivista käyttäjää, jotka lähettävät yli 8,2 miljardia pikaviestiä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: