Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Liana Technologies edistää työntekijöiden työmatkapyöräilyä

Pyöräliiton yhteistyökumppani Liana Technologies edistää työmatkapyöräilyä.

Uutiset, Internet, | perjantaina 11.10.2019 - Toimitus

Pyöräliitto tiedotti vastikään, että työmatkapyöräily on yhä suositumpaa ja yritykset satsaavat resursseja huomioidakseen pyöräilijöiden tarpeet. Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän työkaluja tarjoava Liana Technologies on Pyöräliiton yhteistyökumppani ja esimerkkiyritys työmatkapyöräilyn edistämisessä.

“Työpaikoilla satsataan yhä enemmän siihen, että työntekijöillä olisi hyvät olosuhteet pyöräillä töihin. Tärkeimpiä asioita ovat riittävän suuret ja turvalliset pyöräparkit sekä laadukkaat sosiaalitilat, joissa pääsee tarvittaessa suihkuun. Monet tarjoavat näiden lisäksi myös mukavia lisäpalveluita, kuten pyörien huoltoa”, Pyöräliiton toiminnanjohtaja Matti Koistinen sanoo.

Liana Technologies tarjoaa työntekijöiden pyörille lukittavan varaston ja suihkulliset pukuhuonetilat. Yritys haluaa myös tukea työntekijöidensä talvipyöräilyä ja järjestää 1.11.2019 renkaidenvaihtopäivän polkupyörille. Renkaidenvaihto on työntekijöille maksutonta, ja he voivat työpäivän päätteeksi pyöräillä talvirenkailla kotiin.

Liana Technologiesin työntekijät ovat huomanneet työmatkapyöräilyn positiiviset vaikutukseen työtehoon ja yleiskuntoon. “Myönnettävä on, että olen paljon skarpimpi ja tehokkaampi töissä, jos olen tullut pyörällä töihin. Kun on aamulla liikkunut ulkosalla, on rennompi, luovempi ja ehkä saatan olla muutenki mukavampi”, kertoo 25 kilometriä päivässä työmatkapyöräilevä ohjelmistokehittäjä ja tiiminvetäjä Elisa Tervonen.

Liana Technologies haluaa huomioida myös ensi vuonna voimaan astuvan lakimuutoksen pyörän takavalon pakollisuudesta. Vuoden pimein aika kolkuttelee ovella ja yritys haluaa reagoida takavalon tarpeeseen jo tässä vaiheessa antamalla työntekijöilleen takavalot.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: