Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

IL:n uutisvideoiden mobiilikatselu kasvaa

Uutiset, Internet, | torstaina 07.08.2014 - Toimitus

Kesä ei vähentänyt videoiden katselua, vaan IL-TV:n katselumäärät ovat pysyneet lähes koko kesän ajan kahden miljoonan käynnistyksen paremmalla puolella. Liikkuvaa kuvaa katsellaan nykyisin erityisesti mobiililaitteilla.

Kesäkuun alussa IL-TV:n katselusta noin 80 prosenttia tapahtui tietokoneella ja noin viidennes mobiililaitteilla, eli tableteilla ja kännyköillä. Heinäkuun loppupuolella mobiililaitteiden osuus katselusta oli noussut yli kymmenellä prosenttiyksiköllä 31 prosenttiin.

- Olen hieman yllättynyt siitä, että katsojamäärät ovat pysyneet erittäin korkealla tasolla koko kesän. Esimerkiksi viime viikolla IL-TV:n videoiden käynnistyksiä oli yli 3,4 miljoonaa, joka lähentelee jo koko vuoden huippua, kertoo IL-TV:n tuottaja Pekka Numminen.

Sisällöistä uutisvideot saavat katsojia tasaiseen tahtiin, mutta eniten silmäpareja ovat keränneet kevyemmät hupivideot ja sääilmiöistä kertova uutisointi, joita tukee IL-TV:n lukijavideoita keräävä kesäkampanja.

- Ilahduttavaa on ollut, kuinka aktiivisesti suomalaiset ovat itse lähettäneet videoita taltioimistaan tapahtumista. Varsinkin lukijoiden lähettämät ukkosvideot ovat saaneet parhaimmillaan satojen tuhansien käynnistysten yleisön, jatkaa Numminen.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: