Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Googlen Petri Kokko: Pilvipalvelut ovat meille suuri mahdollisuus

Uutiset, Internet, | keskiviikkona 06.04.2011 - Toimitus

Netin mahdollisuudet ovat valtaisat. Olemme nähneet vasta netin ensimmäiset askeleet, sanoi Googlen kehitysjohtaja Petri Kokko Oulussa pidetyssä kasvuyritysten StartUp-tilaisuudessa. Google tarkkailee Oulua, mitä alueen älypuhelinrintamalla ja ohjelmistoyritysten sektorilla kehitetään. Oulun Nokialta vapautuvat ICT-insinöörit kiinnostavat Googlea.

Kokko totesi, että netti tulee tarjoamaan paljon uusia mahdollisuuksia fiksuille, innovatiivisille yrityksille. Hänen mukaansa kaikki sellainen yritystoiminta, joka perustuu netin käyttöön ja pilvipalveluihin, on tulevaisuutta.

Googlen suunnitelmia hän ei paljastanut, vaan totesi arvoituksellisesti: ”en tiedä mitä kaikkea tulemmekaan vielä myymään”.

Kokko totesi, että Google ostaa koko ajan yrityksiä. Ostokohteet voivat olla pieniäkin, kunhan niissä on oikea teknologia ja ideaa. 

Kaiken menestyvän yritystoiminnan ja ylipäätään onnistumisen takana on kova työ. Kymmenentuhannen tunnin harjoittelu vaaditaan jokaiseen menestyvään suoritukseen, hän opasti huippu-urheilijan kokemuksella.

 

 

 


Toimitus

Kommentointi

Pilvipalvelu

Määrittelijä

06.04.2011

Väline, jolla houkutellaan toimitusjohtaja luovuttamaan koko kirjanpito, asiakasrekisteri, tuotekehityksen dokumentit, tuotannonohjaus ja sähköpostit kolmannen osapuolen hallintaan ja tarkasteltavaksi, vieläpä maksua vastaan.

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: