Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Internet

Uutiset, Internet,

Atrian FB-fanien määrä nousi Hesarin tasolle

to 05.02.2015 - Toimitus

Atrian Facebook-sivu ylitti tällä viikolla 100 000 fanin rajan. Samalla yrityksen markkinointijohtaja Pasi Luostarinen lunasti sivun perustamisen yhteydessä antamansa lupauksensa liittyä Facebookiin, mikäli yhteisö ylittää tuon maagisen rajapyykin. Atria on samassa tasossa nyt kuin esimerkiksi Hesari. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Iltalehti innostui reseptisaitista

ke 28.01.2015 - Toimitus

Alma Mediaan kuuluva IL-Media on tuonut markkinoille uuden ruokapalvelun, Pippuri.fi:n, joka tarjoaa ruoanlaitosta innostuneille inspiraatiota, ajankohtaisia ilmiöitä, puheenaiheita, reseptejä, vinkkejä, testejä ja videoita. Pippuri.fi:ssä julkaistaan ruokamaailman uutisia sekä viiniarvioita. Mediaviikon arvion mukaan sivusto on miellyttävä ja sille voinee odottaa hyvää tulevaisuutta. 
Lue uutinen ▸

Internet,

Samuel Tenhunen Zeelandin digijohtajaksi

pe 16.01.2015 - Toimitus

Samuel Tenhunen (39) on aloittanut Zeeland Oyj:n Digital Directorina 1.1.2015. 
Lue uutinen ▸

Internet,

Eventillassa nimityksiä

pe 16.01.2015 - Toimitus

Kasvava oululainen ohjelmistoyritys Eventilla Oy vahvisti vuoden alussa asiakkuustiimiään rekrytoimalla kaksi uutta asiakkuuspäällikköä vastaamaan sähköisten ilmoittautumispalveluiden lisääntyneeseen kysyntään markkinoilla. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Koodiviidakko jatkoon European Business Awards -kisassa

ke 07.01.2015 - Toimitus

Koodiviidakko on selvittänyt tiensä jatkoon arvostetussa European Business Awards -kilpailussa. Yritys on yksi kansallisista finalisteista Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua. 
Lue uutinen ▸