Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Internet

Internet,

Nimityksiä Koodiviidakossa

ti 02.06.2015 - Toimitus

Digitaalisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluita tuottava Koodiviidakko Oy on tehnyt nimityksiä. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Hackathonissa tutkitaan Suomi24:n somedataa

pe 29.05.2015 - Toimitus

Yhteiskunnalliset tutkijat ja Suomen taidokkaimmat koodarit etsivät yhdessä Suomen suosituimman sosiaalisen median datasta uusia hyödyntämismahdollisuuksia. Helsingissä viikonloppuna järjestettävä Data Science Hackathon -tapahtuma yhdistää tieteen ja ohjelmoinnin. Tavoitteena on löytää yhteiskunnallisen tutkimuksen kaipaamia välineitä datan ja digitaalisen materiaalin ymmärtämiseksi. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Neljännes verkkoselailusta älypuhelimella

ke 29.04.2015 - Toimitus

Adobe selvitti, miten eri alojen verkkosivuja käytettiin Euroopassa ja USA:ssa vuonna 2014. Adobe Digital Index EMEA Best Of The Best Benchmark -tutkimuksesta selviää, että Eurooppa selättää USA:n verkkosivujen mobiilikäytössä. Eniten verkkosivuja selaillaan älypuhelimilla Iso-Britanniassa, jossa 31 prosenttia käyttäjistä selailee sivuja älypuhelimellaan. Pohjoismaissa osuus oli 25 prosenttia. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Koodiviidakko julkistaa LianaMobile -sovelluksen Internet World -messuilla Saksassa

pe 13.02.2015 - Toimitus

Suomalainen markkinointiviestinnän ja tiedotuksen ohjelmistopalveluita tarjoava Koodiviidakko Oy julkistaa Münchenin Internet World -messuilla maaliskuun lopussa mobiilisovelluksen, joka yhdistää markkinoinnin ja viestinnän palvelut ensimmäisenä maailmassa yhteisessä mobiilissa käyttöliittymässä, LianaMobile-sovelluksessa. 
Lue uutinen ▸

Internet,

Minna Pinola Solitan viestintäjohtajaksi

to 05.02.2015 - Toimitus

Minna Pinola on nimitetty Solitan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 7. tammikuuta alkaen. Minna Pinola on jatkossa Solitan laajennetun johtoryhmän jäsen. 
Lue uutinen ▸