Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Internet

Uutiset, Internet,

Sanoma julkaisee Aku Ankka -mobiilipelin

to 15.10.2015 - Toimitus

Sanoma julkaisee mobiilipelin, jossa seikkailevat Aku Ankka ja muut Ankkalinnan hahmot. The Duckforce Rises -peliä on testattu kesällä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Lappilainen kyläkauppa keräsi 350.000 tykkääjää

ti 29.09.2015 - Toimitus

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen arpoo tänään 10 000kpl euron kolikoita, jollekkin hänen Facebook kisasta tykänneelle. Kauppa saavutti tänään 350 000 tykkääjän rajan. Se on kova suoritus pienelle lappilaiselle kyläkaupalle. Jounin Kauppa sijaitsee Äkäslompolon kylässä, jossa on vain 600 vakituista asukasta. 
Lue uutinen ▸

Internet,

Anna Kärkkäinen Somecoon Dagmarilta

ma 14.09.2015 - Toimitus

Dagmarin sosiaalisen median liiketoiminnan kehittämisestä vastannut Anna Kärkkäinen siirtyy Somecoon. Sosiaaliseen mediaan erikoistunut asiantuntijayritys vahvistaa näin osaamistaan erityisesti brändien sosiaalisen median markkinoinnissa. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet, Tiedotus,

Adobe: Sähköposti somea parempi markkinointikanava

ma 07.09.2015 - Toimitus

Lähes kaksi kolmasosaa (63 %) kuluttajista vastaanottaa mainoksia mieluiten sähköpostiinsa, kun sosiaalisen median kohdalla osuus on vain kuusi prosenttia. Samalla kaksi kolmasosaa (67 %) vastaajista kertoi, että he avaisivat markkinointiviestin todennäköisemmin, jos aihekentästä kävisi selväksi, että viesti sisältää tarjouksen tai alennuskupongin. Tulokset selviävät Adoben uudesta tutkimuksesta, johon vastasi 400 älypuhelinta käyttävää toimistotyöntekijää. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Accountor perusti verkkolehden

pe 04.09.2015 - Toimitus

Accountor perusti verkkolehden Parempi Bisnes. Yhtiö haluaa verkkolehdellään kannustaa lukijoitaan positiiviseen ajatteluun ja tekoihin, joilla tavoitellaan taloudellista ja inhimillistä vaurautta sekä yhdessä tekemisen iloa. 
Lue uutinen ▸