Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Internet

Internet,

Oma media tärkeimmäksi kanavaksi

to 01.06.2017 - Paavo Vasala

Samaa tahtia kuin massamedian tavoittavuus supistuu, nousee yritysten oman verkkomedian ja ansaitun median asema. Mainostajien Liiton tuore raportti on hätkähdyttävä: yritysten tärkeimmät mainos- ja markkinointikanavat ovat verkkosivustot ja sähköpostimarkkinointiin perustuvat uutis- ja tarjouskirjeet. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Koodiviidakko saanut CSA- ja FINCSC -tietoturvasertifikaatit

ma 15.05.2017 - Toimitus

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän johtava ohjelmistopalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on saanut saksalaisen CSA- ja suomalaisen FINCSC-sertifikaatit. Sertifikaattien myöntäminen on osoitus Koodiviidakon sähköpostiviestinnän laadukkuudesta sekä kyberturvallisuuden korkeasta tasosta. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Sanoma ostaa lisää Routaa

ke 29.03.2017 - Toimitus

Sanoma Media Finland kasvattaa osuuttaan aiemmin 51 %:sesti omistamastaan Mobiilimarkkinointi Roudasta ja siirtää Routaan kaiken pienten- ja keskisuurten yritysten mainonnan myyntiin keskittyneen osaamisen ja henkilöstön toukokuun alussa. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Viasat tuo mainosrahoitteisen videouutissivuston

ti 28.03.2017 - Toimitus

Viasport on Viasatin mainosrahoitteinen videouutissivusto, joka kattaa Viasatin urheilukanavien sekä Viaplayn urheilusisällöt. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Koodiviidakko jälleen Inc.5000 Europe 2017 –listalle

ma 27.02.2017 - Toimitus

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo toista kertaa peräkkäin Euroopan nopeimmin kasvavien yksityisten osakeyhtiöiden joukkoon Inc.5000 Europe 2017 –listalle. 
Lue uutinen ▸