Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Markku Korhonen URHOtv:n sisältöjohtajaksi

Elokuvat & TV, Media, | torstaina 17.03.2011 - Toimitus

Markku Korhonen siirtyy URHOtv:n sisältöjohtajaksi Veikkausliigan viestintäjohtajan tehtävistä.

Kanavajohtaja Heidi Heikkinen jää huhtikuun alussa vanhempainvapaalle ja Markku Korhonen siirtyy URHOtv:n sisältöjohtajaksi Veikkausliigan viestintäjohtajan tehtävistä. Tampereelta kotoisin oleva 32-vuotias Korhonen on toiminut viimeisen vuosikymmenen ajan urheilumarkkinoinnin ja viestinnän parissa, sekä jalkapallokenttien että jääkiekkokaukaloiden laidalla. URHOtv:ssä Korhosen vastuualueina ovat urheilusisältö ja ohjelmisto.

"URHOtv:n kehitys on ollut kaikilla mittareilla positiivista. Markku huippu-urheilun ammattilaisena vahvistaa kanavaa tässä vaiheessa entisestään, kun olemme jo vakiinnuttaneet asemamme kotimaisessa televisiokentässä", jatkaa URHOtv:n johtaja Juha-Pekka Louhelainen.

Kovana sportin ystävänä tunnettu Korhonen odottaa jo malttamattomana Veikkausliigan tulevaa kautta, joka alkaa 28.4. Veikkausliigan kaikki ottelut ovat katsottavissa Soneran URHOtv Total -palvelusta ja URHO Play -web-tv:stä. Kaapeli-, satelliitti- ja antennitalouksiin URHOtv välittää koko kauden ajan kaksi Veikkausliiga-ottelua viikossa. Veikkausliigan lisäksi URHOtv:llä on pitkäaikaiset sopimukset mm. jääkiekon SM-liigan sekä koripallon ja lentopallon naisten ja miesten pääsarjojen oikeuksista.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: